  | | | | | | | | Smørret hakkes med en kniv, og blandes med mel og sukker, smuldr dejen godt. Kom æggeblommen i, og saml dernæst dejen, (er dejen for tør kan der tilsættes lidt. Vand). Stil dejen på køl i 1 time.
Rabarber og sukker gives et opkåg, under omrøring, så rabarberne koger lidt ud. Opblød husblassen og bland det i rabarbermassen. Stilles til afkøling.
Dejen rulles ud på et let melet bord, og kommes i en tærteform, tryk dejen godt ind i kanterne. Og lad dejen hænge godt ud over kanterne. Forbag dejen i 8 min. Ved 190 C.
æggehvider og 4/5 af flormelisen piskes stive og kokossen vendes i marengsen.
Rabarber massen kommes i formen, og derefter fordeles kokosmarengsen på toppen. Bages ved 225 C til marengsen er blevet lysebrun.
Cremefraiche, vanillesukker og resten af flormelisen røres sammen, og serveres til tærten.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 350 g. | rabarber | 275 g. | sukker | 2 stk. | husblas | 125 g. | hvedemel | 100 g. | smør | 1 | æggeblommer | 50 g. | kokosmel | 2 | æggehvider | 120 g. | flormelis | 2 ½ dl. | creme fraiche 18% | 2 tsk. | vanillesuker |
| | | | |
|