  | | | | | | | | | | Dup kødet med køkkenrulle. Hak den hvide del af citrongræsset. Olien varmes i en wok, put herefter kødet i. Steg det til det er brunet. Tag kødet op, og krydder det med salt og peber. Svits karrypasta, finthakket hvidløg og citrongræs i wokken. Tilsæt dernæst tomatpure, hele champignon og kokosmælken. Lad det simre i 2 minutter. Herefter kommes cherrytomaterne (skåret på langs ) forårsløg ( finsnittet) og det stegte kød ned i retten. Varm retten igennem, og smag til med sukker, salt og peber.
Server ris til
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | kalkun i strimler | | 1 spsk. | olie | | 2 stilke | frisk citrongræs | | 2 tsk. | karrypasta | | 2 fed | hvidløg | | 2 spsk. | tomatpure | | 4 dl. | kokosmælk | | 250 g. | cherrytomater | | 250 g. | champignoner | | 1 bdt. | forårsløg | | 1 tsk. | sukker | | | salt | | | friskkværnet peber | | 4 dl. | ris |
| | | | | |
|