  | | | | | | | | Snit løg i ringe, og skær tomaterne ud i både. Bland tomater, løg og de hakkede tomater, tomatpuré, hele champignon, gaio, finhakket chili, salt og peber. Læg blandingen i et smurt fad og fordel kødet ned i blandingen. Skær kalkunbaconen i stykker, og læg dem øverst. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 180 grader i 30 minutter og skru op til 200 grader, og steg retten yderligere 30 minutter.
Server grønne bønner og bagte kartofler til.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | hakket magert oksekød (8-10%) | 1 ds. | hakkede tomater | 5 | tomater | 2 spsk. | tomatpure | 3 | zittauerløg | 100 g. | champignoner | 2 ½ dl. | gaio | 4 stk. | kalkunbacon | 1 | frisk chilipeber | 2 tsk. | basilikum, tørret | | salt | | friskkværnet peber | 200 g. | grønne bønner | 800 g. | bage kartofler |
| | | | |
|