  | | | | | | | | Kom de soltørrede tomater i kogende vand, og lad dem stå. Skær skinkeschnitzlerne midt over. Læg dem i en plasticpose, og bank dem tyndere. Dup dem tørre. Skær osten i to strimler pr. pers. Kom peber på alle siderne af schnitzlerne og fordel de hakkede krydderurter oven på. Skær tomaterne over, og læg dem sammen med osten, på hver af schnitzlerne. Rul kødet sammen, og sæt det fast med kødnålen. Brun kødrullerne på alle sider i olie i en gryde. Tilsæt væsken, og sku ned til svag varme. Kog rullerne under låg i små 10 minutter. Tag rullerne op, og jævn saucen med majssivelse udrørt i koldt vand. Kog saucen op, og smag til med salt og peber.
Skær champignonerne i skriver og steg dem sammen med spinaten og det hakkede hvidløg på en pande. Smag til med salt og peber, lad det simre i 5 minutter.
Server pasta til
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 4 | skinkeschnitzler af inderlår (150 g. pr. pers.) | 4 | soltørrede tomater | 1 bdt. | krydderurter | 2 sk. | mild Danbo 30% | 2 tsk. | olie | 2 ½ dl. | grønsagsbouillon | 2 tsk. | majsstivelse | 500 g. | champignoner | 500 g. | spinat, frisk | 2 fed | hvidløg | | salt | | friskkværnet peber | 400 g. | pasta |
| | | | |
|