| | | | | | | | Skær løg og gulerod i små tern og svits i olien. Tilsæt mel og karry. Lad svitse i ca. 1 min. Hæld hønsebouillonen i og kog ca. 20 min. Skræl æblet og skær i små tern. Tilsæt æblet, ris, kyllingekød og krydderier og lad koge i endnu 15 min. Tilsæt evt. fløde 13 %. Smag til med salt og peber.
Tilbehør: Groft brød | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 | gulerod | 2 | zittauerløg | 1 spsk. | olivenolie | 2 spsk. | hvedemel | 2 tsk. | karry | 1 l. | hønsebouillon | 1 | madæble | 1 dl. | ris | 200 g. | kogt kyllingefilet | | salt | | friskkværnet peber | | timian | 1 dl. | fløde 13% ;evt. | 240 g. | groft brød |
| | | | |
|