| | | | | | | | Skær toppen af peberfrugten og skær frøstole og skillevægge ud. Fjern kernerne. Bland hakket kød med æg, vand, løg, majs, hvidløg, salt og peber. Skær herefter en meget tynd skive af bunde af peberfrugten så den kan stå. Fordel farsen i peberfrugterne og tryk godt ned. Drys med lidt ost. Sæt peberfrugterne i et ovnfast fad. Hæld de hakket tomater ud mellem peberfrugterne. Sæt fadet i ovnen i ca. 50 min. ved 180 grader.
Tilbehør: Ris og salat
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 | grønne peberfrugter | 400 g. | hakket magert oksekød | 1 | æg | 3 spsk. | vand | 1 | zittauerløg | 2 fed | hvidløg | 1 ds. | majs | 1 ds. | hakkede tomater | 1 dl. | mager revet Mozzarella | | salt | | friskkværnet peber | 4 dl. | ris | | salat ;se opskrifter her |
| | | | |
|