  | | | | | | | | Drys fisken med salt og peber. Skær løg og gulerod i tern. Porrerne skæres i ringe. Svits grønsagerne i olie. Tilsæt tomater, krydderier og 3/5 af bouillonen. Lad det simre under låg i ca. 10 min. Smag til med salt og peber. Pisk mel, mælk, olie og resten af bouillonen til en sovs i en gryde og kog den godt ind. Læg lasagneplader, grønsagerne, fisk og sovs lagvis i et ovnfast fad. Slut med sovs. Drys med revet ost. Bag lasagnen i ca. 50 min. ved 200º.
Tilbehør: Salat | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 600 g. | torsk ell. Sej | 1 | zittauerløg | 2 | porrer | 1 | gulerod | 1 ds. | hakkede tomater | 2 tsk. | oregano | 1 tsk. | timian | 5 dl. | grønsagsbouillon | 100 g. | mager revet Mozzarella | 200 g. | lasagneplader | 2 spsk. | hvedemel | 2 dl. | letmælk | 1 spsk. | olie | | salt | | friskkværnet peber | | salat ;se opskrifter her. |
| | | | |
|