| | | | | | | | Skræl og kog kartoflerne. De koges godt møre i en gryde med vand uden salt i ca. 20 min. Hæld vandet fra. Mos kartoflerne med en el-pisker, og tilsæt mælk, smør, salt og peber.
Skær løg, squash og tomater i tern. Svits løgene i gryden med olie. Tilsæt squash- og tomatterninger, basilikum, salt og peber. Koges i ca. 4 min.
| | | | |
| | | | | | | | Kan pyntes med ristede kalkunbacon | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1000 g. | kartofler | 2 dl. | mælk | 10 g. | smør | 1 spsk. | olivenolie | 4 | zittauerløg | 1 | squash | 5 | tomater | | basilikum, tørret | | salt | | friskkværnet peber | 1 bdt. | persille, frisk |
| | | | |
|