| | | | | | | | Rør gæren ud i 5/6 af vandet. Tilsæt salt og olie. Hvedemel og durummel tilsættes og æltes godt igennem. Stil dejen tildækket til hævning i ca. ½ time.
Tomatpure blandes med oregano, knust hvidløg og resten af vandet.
Skær løget i ringe. Tomaterne skæres i skiver. Peberfrugten og skinken skæres i strimler.
Rul dejen ud så den passer til en bradepande. Smør tomatsauce på og drys med osten. Fordel resten af fyldet på pizzaen. Stilles i ovnen i 20 min ved 200º c.
Tilbehør: Grøn salat | | | | |
|
|
| | | | | | | | 250 g. | hvedemel | 200 g. | dürum hvedemel | 1 spsk. | olie | 3 dl. | vand | 25 g. | gær | 1 ds. | tomatpure | 1 fed | hvidløg | | oregano | 600 g. | kogt skinke i tern | 1 | zittauerløg | 1 | tomat | 1 | rød peberfrugt | 150 g. | mager revet Mozzarella | | grøn salat |
| | | | |
|