| | | | | | | | Laksen kan enten grilles på en pande eller en grill. Hvis den skal grilles på en pande skal det være en teflonpande eller en som er beregnet til stegning uden fedtstof. Laksen skal stege ca 5 minutter på hver side. Kødet ”slipper” benet i midten når der er færdigt. Salaten skylles og brækkes i stykker. Gulerøderne, peberfrugten og aspargen skæres i stave og blandes sammen med salaten. Anret salaten på en tallerken, og kom den færdigstegte laks ovenpå. Bland gaio, citronsaft, dijonsennep, purløg, persille og evt. et fed hvidløg til en dressing og server den i en skål ved siden af.
Server nye kartofter eller groft brød til
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 600 g. | Lakse steaks | 250 g. | ruculasalatblade | 200 g. | egebladsalat | 4 | gulerødder | 1 | rød peberfrugt | 1 bdt. | asparges | 300 g. | gaio | 1 tsk. | citronsaft | 2 tsk. | dijonsennep | | purløg, frisk | | persille, frisk | 1 fed | hvidløg | 1000 g. | kartofler |
| | | | |
|