| | | | | | | | Finsnit blegselleri og svits det sammen med kalkunkødet i olivenolie. Riv gulerødderne og skær champignonerne i skiver, og tilsæt dem sammen med timian og de hakkede tomater. Kog saucen for svag varme i 10 minutter. Smag saucen til med salt og peber. Læg saucen i bunden af et ovnfast fad, og læg lasagnepladerne oven på. Kom igen kødsauce på, og drys lidt ost på, fortsæt sådan til der ikke kan laves flere lag. Slut med ost. Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i 35 minutter.
Server tomat salat til.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | hakket kalkunkød | 2 tsk. | olivenolie | 4 stang | blegselleri | 2 | gulerødder | 2 ds. | flåede tomater | 200 g. | champignoner | 200 g. | revet Mozzarella | 12 | forkogte lasagneplader | 3 tsk. | timian | | salt | | friskkværnet peber | | tomat salat ;se opskrift her |
| | | | |
|