| | | | | | | | Svits karry, masala og chili i olien (brug evt en wok ) Svits herefter kalkunkødet med. Skær løget i halve ringe og kom dem ned til kødet. Broccolien skæres til små buketter, kom dem sammen med de hele champignon ned i gryden/woken. Hæld kokosmælken og boullionen i, og smag til med salt og peber. Lad retten simre i 5-10 minutter. Vend forsigtigt sukkerærterne i, og server retten straks.
Server æggenudler til
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 2 spsk. | raps olie | 1 spsk. | karry | 1 tsk. | masala | 1 | hakket rød chilli | 250 g. | kalkun i strimler | 1 | zittauerløg | 250 g. | champignoner | 5 dl. | kokosmælk evt. fedtfattig | 250 g. | broccoli | 1 ½ dl. | skummetmælk | 2 dl. | grønsagsbouillon | 100 g. | sukker ærter | 2 tsk. | majsstivelse | | salt | | friskkværnet peber | 200 g. | æggenudler |
| | | | |
|