| | | | | | | | Kog pastaen som anvist på emballagen. Skær agurken og tomaterne i tern, og rødløget i skiver. Bland grønsagerne og pastaen sammen. Pisk eddike, vand, salt, peber og 1/3c af olien til en marinade og hæld den over salaten.
Gæren smuldres og opløses i vandet. Tilsæt oliven, det meste af melet og 1/3 olie. Ælt til dejen slipper skålen. Lad dejen hæve 30 minutter, dækket med et viskestykke. Ælt dejen igen ( drys lidt mel på bordet) Del dejen i 8 små runde brød, som flades ud med hånden. Fordel brødene på en bagepladeageplad-medbagepapir og lav små fordybninger med en finger. Pensle brødene med resten af olien og drys med salt og timian. Lad det hæve endnu 20 minutter og bag dem i 12 minutter ved 225 grader ( ril de er sprøde)
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 300 g. | pasta, frisk | 5 | tomater | 1 | agurk | 200 g. | cheasy feta | 1 | rødløg | 1 glas | sorte oliven | 50 g. | gær | 2 ½ dl. | lunken vand | 1 ½ dl. | olivenolie | 8 dl. | hvedemel | 1 spsk. | timian | | groft salt |
| | | | |
|