| | | | | | | | Rør kødet sammen med salt. Tilsæt peber, æg og finthakket løg og gulerod. Kom derefter lidt mælk i ad gangen, rør melet i. Lad farsen hvile i ca. 15 minutter i køleskabet. Kan evt. tilsættes resten af mælken, hvis farsen er blevet for fast. Kom fedtstoffet på panden og lad det blive gyldent ( pas på med ikke at det bliver for mørkt) Form farsen med en ske og brun frikadellerne i ca. 2 minutter, på hver side ved en god varme. Sku med til middelvarme og lad frikadellerne stege færdig i ca. 4 minutter på hver side.
Skær kartoflerne i skiver. Snit salaten i strimler. Skær løget i tynde ringe. Tomaterne skæres i både. Agurken skæres i ½ skiver. Bland det forsigtigt sammen. Pisk olie, vand, eddike, sennep, salt og peber til en marinade, og hæld den over salaten.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | hakket magert svinekød ,10% | 1 | æg | 1 | zittauerløg | 1 | gulerod | 2 dl. | skummetmælk | 1 dl. | hvedemel | 25 g. | margarine | | salt | | friskkværnet peber | 1000 g. | nye kogte kartofler | 200 g. | egebladsalat | 2 | tomater | ½ | agurk | 100 g. | cheasy feta | 20 | sorte oliven | 2 spsk. | olie | 1 spsk. | vand | 1 spsk. | rødvinseddike | 1 tsk. | dijonsennep |
| | | | |
|