  | | | | | | | | Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og olie. Hvedemel og durummel tilsættes og æltes godt igennem. Stil dejen tildækket til hævning i ca. ½ time.
Tomatpure blandes med oregano, knust hvidløg og lidt vandet.
Rul dejen ud så den passer til en bradepande. Smør tomatsauce på og drys med osten. Fordel resten af fyldet på pizzaen. Stilles i ovnen i 5-6 min ved 250º c.
| | | | |
 | | | | | | | | Bag Pizzaen på en forvarmet plade. Så bliver bunden rigtig sprød. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 250 g. | hvedemel | 200 g. | dürum hvedemel | 1 spsk. | olie | 3 dl. | vand | 25 g. | gær | 80 g. | tomatpure | 1 fed | hvidløg | | oregano | 150 g. | peperoni | 1 | zittauerløg i tynde ringe | 40 g. | feta | | grønne oliven uden sten | 150 g. | revet mozzarella |
| | | | |
|