| | | | | | | | Kartoflerne skrældes og koges i let saltet vand. Når kartoflerne er møre køles de ned. Dressingen røres sammen imens kartoflerne koger, cremefraichen røres med sennep, citron, salt og peber, den fint skårene purløg røres i. Kartoflerne skæres i skiver, og vendes forsigtigt i dressingen, til sidst pyntes salaten af med tomat både.
Pølserne grilles og friske kryderurter kan strøs over de varme kul for at give smag
Varme flütes og Grøn salat serveres til.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 8 | grillpølser | 800 g. | kartofler | 3 dl. | creme fraiche 18% | 1 spsk. | dijonsennep | ½ | citron | ½ bdt. | purløg, frisk | 2 | tomater | | salt | | peber | 200 g. | flütes | | grøn salat ;se opskrifter her |
| | | | |
|