  | | | | | | | | Løgene pilles og skæres i fine ringe, de klares derefter i fedtet, i en gryde. Terninger og vand (eller hønsefond) tilsættes, og lad det koge ca. tyve minutter. Til sidst smages der til med presset hvidløg og salt. Flutes skæres i skiver, og den revene ost drysses på, der kommes lidt paprika på toppen, og brødene bages 5 min. I ovnen ved 225 C Brødet serveres til suppen. | | | | |
 | | | | | | | | Suppen kan laves i store portioner, og så fryses ned i flere små. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | zittauerløg | 2 spsk. | fedtstof | 1 ¼ l. | vand | 2 | hønsebouillon terning | 2 fed | hvidløg | 1 tsk. | paprika | | salt | 200 g. | flütes | 120 g. | revet ost |
| | | | |
|