  | | | | | | | | | | Skær peberfrugter og porre i tynde strimler. Hak hvidløg. Pluk broccolien i små buketter. Svits kødet i olien. Tag kødet op på et tallerken. Tilsæt peberfrugter og porre og steg et par minutter under omrøring. Tilsæt hvidløg, broccoli, bouillon og oystersauce. Lad koge et par minutter. Vend kødet i gryden og lad det blive gennemvarmt. Smag til med salt, peber og basilikum.
Server ris eller nudler til, samt friskbagt brød. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 200 g. | brød | | 500 g. | skinkestrimler | | 1 spsk. | olie | | 1 | rød peberfrugt | | 1 | gul peberfrugt | | 1 | porrer | | 1 bdt. | broccoli | | 3 fed | hvidløg | | 2 dl. | grønsagsbouillon | | 1 dl. | oystersauce | | | salt | | | friskkværnet peber | | | basilikum, tørret | | 300 g. | nudler |
| | | | | |
|