  | | | | | | | | Svits løg og hvidløg i olien. Tilsæt kødet og svits det godt. Flæk chilipeberen og fjern kernerne, hakkes meget fint. Tilsættes sammen med de resterende ingredienser. Lad chiligryden koge ved svag varme i ca. 10 min.
Kog risene efter anvisning på pakken. Kom bouillonternen i vandet sammen med risene. Skær peberfrugten og persillen fint og rør i risene.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 | zittauerløg grofthakket | 2 fed | hvidløg | 1 | frisk chilipeber | 1 spsk. | olie | 500 g. | magert oksekød | 1 ds. | kidney bønner | 7 dl. | vand | 1 spsk. | chiliolie | | salt | 1 | grønsagsbouillonterning | 1 | rød peberfrugt | 1 dl. | hakket persille, frisk |
| | | | |
|