  | | | | | | | | | | Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hak løg og skær peberfrugten i tynde strimler. Skær agurken i 4 cm bjælker. Opvarm olien i en wok. Tilsæt knust hvidløg, løg og peberfrugt. Steges ved middel varme i 2 min. Tilsæt agurkbjælkerne og karry og steg videre i 3 min. Bland grønsagsbouillonen, soja og sukker i retten, og rør godt. Tilsæt nudler og forårsløg der er skæret i skrå skiver. Steg ved svag varme til ingredienserne er gennemvarmet.
Server groft brød til | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 300 g. | nudler | | 1 spsk. | olie | | 3 fed | hvidløg | | 1 | zittauerløg | | 1 | rød peberfrugt | | ½ | agurk | | 2 tsk. | karry | | 1 ½ dl. | grønsagsbouillon | | 1 spsk. | soyasauce | | 1 bdt. | forårsløg | | 240 g. | groft brød ;se opskrifter her |
| | | | | |
|