| | | | | | | | Flæk og udkern tomaterne, læg dem på en plade med bagepapir, stænk dem med olivenolie, drys salt og peber på og bag dem i ovnen ved 150º i 45 min. Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand, til de lige netop er møre. Hæld dem i en sigte, afkøl dem under den kolde hane, lad bønnerne dryppe af og hiv dem evt. op fra den spidse ende, så de fylder mere.
Varm olien i en stor sauterpande, rist hvidløgene let heri og bland tomater, bønner, oliven samt oregano eller merian i. Varm det hele igennem Tilsæt citronsaft og smag bønnerne til med salt og peber.
Pensl sværdfisk med olivenolie og steg fisken på en varm grillpande i 2-3 min. på hver side. Drys salt og peber over, dryp citronsaft på og lad fisken trække i et par min., før den anrettes på varme tallerkner med den lune bønnesalt og serveres med ris eller brød.
| | | | |
| | | | | | | | Tilbehør: Groft brød og ris
Grønsager: løg, forårsløg, majroer, peberfrugt, radiser, nye gulerødder, spidskål, sommerhvidkål, frisk spinat, nye bønner, blomkål, broccoli, squash.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 1000 g. | blandede svampe | 1 spsk. | olie | 2 fed | hvidløg | | salt | | peber | 1 dl. | vand | 400 g. | tun, frisk | 10 g. | smør | | groft brød | 4 | ris |
| | | | |
|