  | | | | | | | | Fisken dryppes med citron og trækker i 10 min. Fisken skæres i 3 - 4 stykker. Bacon skæres i tern og steges på panden, margarine tilsættes fiskefileterne og steges et par min. på hver side ved svag varme - de må ikke tage farve. Hvidvinen hældes over og fisken dampes 6-7 min. Fileterne tages op, drysses med salt og anrettes på et fad eller en tallerken. Fiskesuppen sies og kommes i en gryde. Maizenamel røres med vand og piskes i fiskesuppen, som varmes op. Gryden tages op og æggeblommerne piskes med fløde, blandingen hældes i saucen, smag til med salt, 1/3 af persillen hakkes og kommes i saucen. Saucen hældes over fiskefileterne og der pyntes med persille og citronbåde.
Der serveres kogte kartofler og evt. kogte grønne asparges til.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 800 g. | hellefisk | 2 spsk. | citronsaft | 50 g. | bacon | 40 g. | margarine | | salt | 1 ¼ dl. | vand | 1 spsk. | fløde 13% | 1 | æggeblommer | 1 bdt. | persille, frisk | 1 | citron |
| | | | |
|