| | | | | | | | Skrub kartoflerne rene med en stiv børste, og skær et kryds på den side, der skal vende opad. Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time, til de er møre.
Del blomkålshovedet i små buketter og skær gulerødderne i stænger. Anret grøntsagerne på et fad. Hak dilden fint.
Lav dressingen ved at blande ymer og dild, og smag til med salt og peber. Skær fileten i 4 stykker. Ombind stykkerne med baconskiverne. Steg tournedo´erne i olie på en pande i ca. 5 minutter på hver side. Drys lidt salt og peber på.
Servér tournedosérne med de bagte kartofler, grøntsager og dressingen til.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 600 g. | sværdfiskebøffer | 4 sk. | bacon | 1 tsk. | olie | | salt | | peber | 1200 g. | kartofler | ½ stk. | blomkål | 2 stk. | gulerødder | 2 dl. | majskerner | 2 dl. | ymer | 1 bdt. | dild |
| | | | |
|