| | | | | | | | Hak tunfiskekødet gennem en kødhakker eller i en food-processor. Tilsæt herefter æg, mel, salt, peber, paprika og sojasovs. Rør til sidst mælk i, til konsistensen er passende.
Form farsen til små frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 10 minutter på hver side.
Skær peberfrugter og løg i skiver, og svits dem i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt vand, og damp dem møre under låg i ca. 5 minutter. Smag til med salt, peber, paprika og evt. lidt chili eller cayennepeber.
Servér frikadellerne med lun peberblanding og brød til, eller brug dem som fyld i pitabrød med salat og andre rå grøntsager i.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | tun, frisk | 1 | æg | 2 spsk. | kartoffelmel | 1 spsk. | hvedemel | | salt | | peber | | paprika | 1 spsk. | soyasauce | 1 dl. | letmælk | 2 spsk. | olie | 4 | peberfrugter | 1 stk. | zittauerløg | 1 dl. | vand | | chilipeber | 1 spsk. | olivenolie | 500 g. | brød |
| | | | |
|