| | | | | | | | Urterne klargøres, skæres i små terninger og marineres i den sammenpiskede dressing i ca. 1 time.
Æggecreme:
Æggene piskes sammen med fløden i en gryde og legeres op ved svag varme under konstant piskning, til man har en let og luftig masse. Purløg tilsættes og massen piskes kold.
Butterdejen udrulles (2 m.m.) halvdelen af butterdejen formes som underdelen af 4 fisk. Den flåede og filet´rede bakskuld anrettes på butterdejen.
Æggecremen fordeles over fiskestykkerne. Resten af butterdejen lægges over æggecremen og formes som overdelen af fiskene. De to halvdele presses godt sammen i siderne. Oversiden af fiskene smøres med sammenpisket æg og fiskene bages i 8-10 minutter i en ovn ved 200 grader C.
| | | | |
| | | | | | | | Bakskulden anrettes på tallerken med pickles omkring.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 2 stk. | bakskuld | | butterdej | 4 stk. | æg | 1/3 bdt. | purløg | 4 spsk. | fløde 13% | 50 g. | gulerødder | 50 g. | broccoli | 50 g. | bladselleri | 50 g. | radiser | ½ bdt. | dild | 1/3 dl. | eddike (honning) | 2/3 dl. | vindruekerneolie | | timian, frisk | | salt | | peber |
| | | | |
|