| | | | | | | | Kødet befries fra mangoerne og skæres i tern over en skål, så saften kan dryppe i. Blandes med avocado, chili, rødløg, limeskal og saft, koriander og 1 spiseskefuld olivenolie. Smag til med salt og peber og stil salsaen køligt. I en eller to pander steges steaksene gyldenbrune på begge sider, ca. 5 minutter. Krydres. Anrettes på varme tallerkener med tilhørende salsa. Pynt med korianderblade og limebåde.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 2 stk. | mango | 1 stk. | avocado | 1 stk. | jalapeno chili | 50 g. | rødløg | 1 tsk. | limeskal | 3 spsk. | limesaft | 4 cl. | appelsinsaft | 12 g. | koriander | 2 spsk. | olivenolie | | salt | | peber | 800 g. | sværdfiskebøffer | 2 | limefrugter |
| | | | |
|