  | | | | | | | | | | Varm olien i en wok. Læg kødet heri og brun i ca. 2 min. Tag kødet op på et tallerken og krydr med salt og peber. Snit skalotteløg, chili og knus hvidløg. Svits dette. Skær champignonen i skiver og peberfrugten i strimler. Tilsæt dette i wok’en og lad stege 5 min. Tilsæt bouillon og limesaft. Jævn med majsstivlse udrørt i lidt koldt vand. Lad retten koge igennem og smag til med sojasauce, sukker og evt. salt og peber. Vend kødet i sauce og lad blive gennemvarmt.
Server ris til | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | kalkun i strimler | | 1 spsk. | olie | | | salt | | | friskkværnet peber | | ½ | lime | | 3 | skalotteløg | | 1 | frisk chilipeber | | 2 fed | hvidløg | | 250 g. | mark champignoner | | 250 g. | champignoner | | 1 | gul peberfrugt | | 2 dl. | grønsagsbouillon | | 2 tsk. | majsstivelse | | 1 spsk. | soyasauce | | 2 tsk. | sukker | | 4 dl. | ris |
| | | | | |
|