  | | | | | | | | | | Hak løgene fint. Knus hvidløg. Riv gulerødder og bladselleri fint. Brun kødet i en gryde. Tilsæt løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri, rør godt rundt. Hak tomaterne meget fine og tilsæt dem til retten sammen med krydderierne. Rødvinen tilsættes og lad retten simre i ca. 1 time. Retten må ikke koge tør, tilføj undervejs vand eller lidt mere rødvin. Tilsæt mælken 10 min. før retten er færdig. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 400 g. | hakket magert oksekød | | 3 | zittauerløg | | 3 fed | hvidløg | | 2 | gulerødder | | 3 stilke | bladselleri | | 300 g. | friske tomater | | 3 dl. | rødvin | | 2 dl. | skummetmælk | | | revet muskatnød | | | oregano | | | salt | | | friskkværnet peber | | 400 g. | spaghetti | | | grøn salat ;se opskrifter her |
| | | | | |
|