| | | | | | | | Løg, peberfrugt og gulerod hakkes fint. Kalkunbaconen skæres i små tern. Svits baconen i olie og tilsæt grønsagerne herefter. Risene og krydderierne svitses kort med. Bouillonen tilsættes. Lad snurrer under låg i ca. 15 min. Mørbraden afpudses og skæres i lange tynde strimler. Vendes i risene. Lad snurrer yderligere 5 min. Pynt retten med dild.
Tilbehør: Godt italiensk brød | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 | svinemørbrad | 2 | zittauerløg | 1 | rød peberfrugt | 1 | gulerod | 2 sk. | kalkunbacon | 1 spsk. | olie | 4 dl. | ris | | salt | | paprika | | cayennepeber | | timian | 1 fed | hvidløg | | friskkværnet peber | 5 dl. | hønsebouillon | | dild | 240 g. | italiensk brød |
| | | | |
|