  | | | | | | | | Skyl og tør fileterne. Bred 1 stykke filodej pr. pers. ud på bordet. Tænd ovnen på 225ºc. Bland limeskal og timian. Drys ½ af blandingen over filodejen. Læg fisken midt på hvert stykke filodejen. Drys resten af krydderblandingen over fisken. Drys med salt og peber. Pak filodejen omkring fisken og bind hjørnerne med strimler af resten af filodejen. Sæt pakkerne på en bageplade. Bages i ca. 10 min. Skyl spinaten. Rens champignon og skær dem i skiver. Bland spinat og champignon i en skål. Pisk citron, vand og krydderurter godt og hæld over spinatsalaten. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 600 g. | torskefilet | 5 stk. | filodej | 2 | lime | | timian | | salt | | friskkværnet peber | 200 g. | spinat, frisk | 250 g. | champignoner | 2 spsk. | limesaft | 1 tsk. | vand | 2 spsk. | krydderurter | 240 g. | flütes ;se opskrifter her |
| | | | |
|