| | | | | | | | Skræl og riv kartoflerne. Bland med renset og skåret spinat samt skivede champignon. Skalotteløg, ost, fromage frais og æg røres sammen og blandes med kartoffelblandingen. Krydr med salt og peber. Kom blandingen i en tærteform og bag ved 190º i ca. 35 min. Snit agurken og anret salaten med de øvrige ingredienser. Dryp med balsamicoeddiken over salaten.
Server groft brød til | | | | |
|
|
| | | | | | | | 5 | bage kartofler | 250 g. | champignoner | 250 g. | spinat, frisk | 1 | skalotteløg | 2 dl. | revet danbo 10+ | 1 dl. | fromage frais | 1 | æg | 1 bdt. | rucolasalat | | purløg, frisk | 1 | agurk | 8 | cherrytomater | | balsamicoeddike | | salt | | friskkværnet peber | 200 g. | groft brød |
| | | | |
|