| | | | | | | | Kog pastapenne som anvist på pakken. Brun kødet på en slip-let pande i 10 min. Tag kødet af panden. Sautere løgene på panden med en anelse vand. De soltørrede tomater og karry tilsættes. Tilsæt kyllingefond, porre og kød. Lad retten simrer i 10 min og tilsæt så fromage frais. Smages til med salt og peber. Vend pastaen i retten. Pynt med tomater og basilikum.
Tilbehør: Et godt hvidt brød | | | | |
|
|
| | | | | | | | 400 g. | kyllingebryst | 2 | rødløg i både | 2 spsk. | hakkede soltørrede tomater | 2 | snittede porrer | 2 dl. | kyllingefond | 2 dl. | fromage frais | | karry | | salt | | friskkværnet peber | 300 g. | pastapenne | | basilikum, frisk | 2 | tomater i både | 160 g. | hvidt brød ; se opskrifter her |
| | | | |
|