  | | | | | | | | | | Rør farin og halvdelen af sojasaucen sammen og mariner kødet heri. Stilles i køleskabet i 1 time. Del broccoli i små buketter, skær champignon i skiver, skræl og skær gulerødderne i tynde stave og snit forårsløgene i skiver på skrå. Varm wokken op og kom halvdelen af olien i. Brun kødet af 2 gange i ca. 2 min. Tag kødet op og hold det varmt. Kom resten af olien i og steg grøntsagerne i ca. 2 min. under konstant oprøring. Tilsæt kødet under stadig oprøring. Kom resten af sojasaucen ved og smag til med salt og peber.
Server nudler til | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 400 g. | svinekød i strimler | | 8 tsk. | soyasauce | | 2 tsk. | brun farin | | 1 bdt. | broccoli | | 250 g. | champignoner | | 3 | gulerødder | | 3 | forårsløg | | 1 spsk. | olie | | | salt | | | friskkværnet peber | | 400 g. | nudler |
| | | | | |
|