| | | | | | | | Rør lidt vand, citronsaft, akaciehonning, hvidløg, ingefær, salt sammen til en marinade. Rens, skyl og tør fiskefileterne. Skæres i stykker af 4 x 4 cm. Vend fiskestykkerne i marinaden og stil tildækket i køleskabet i 20 min. Smelt smørret i en sauterpande og svits risene i ca. 1 min. Tilsæt vand og salt. Kog risene ved svag varme og under låg i 15 min. Bladselleri og forårsløg skæres i skrå stykker. Vend grønsagerne (bladselleri, forårsløg og majs) i risblandingen. Lad stå i et par minutter. Læg fiskestykkerne og resten af marinaden ned i gryden. Damp retten under låg i 5-10 min. Vend forsigtigt rundt i retten. Smag til.
Tilbehør: Sojasauce | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 ½ spsk. | citronsaft | 1 spsk. | acasiehonning | 2 fed | hvidløg | 1 spsk. | finthakket ingefær | | salt | 10 g. | smør | 4 dl. | vilde ris | 6 dl. | vand | 6 stilke | bladselleri | 6 | forårsløg | 300 g. | majskerner | | soyasauce |
| | | | |
|