| | | | | | | | Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. i olien. Tilsæt hakket tomater, sukker, salt og peber. Kog saucen i ca. 10 min. Skær kalkunkødet i strimler og svits 1-2 min. på en pande. Kom kødet ned i saucen og rør godt rundt. Cherrytomaterne skæres i halve og blandes i retten. Smag til med salt. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Bland citronskal og basilikum. Server straks pastaretten sammen med blandingen af citron og basilikum. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 spsk. | olivenolie | 3 | zittauerløg | 2 fed | hvidløg | 1 ds. | hakkede tomater | 1 tsk. | sukker | | salt | | friskkværnet peber | 400 g. | kalkunbryst | 250 g. | cherrytomater | 600 g. | pasta, frisk | 1 spsk. | citronskal | 1 dl. | grofthakket basilikum, frisk |
| | | | |
|