  | | | | | | | | | | Pisk mel og lidt mælk sammen i en skål. Tilsæt resten af mælken, æg, salt og peber. Skær peberfrugt i korte strimler og chalotteløg i halve. Svits peberfrugt og løg i olien i ca. 2 min. Kartoflerne skæres i skiver og svitses sammen med peberfrugt og løg. Hæld æggeblandingen over grønsagerne og bag ved svag varm i ca. 30 min under låg. Skub forsigtigt i æggekagen et par gange. Fordel mørbrad og purløg på æggekagen.
Tilbehør: Ristet rugbrød og frisk purløg | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 6 | æg str. M | | 2 dl. | mælk | | 1 spsk. | hvedemel | | | salt | | | friskkværnet peber | | 1 spsk. | olie | | 2 | rød peberfrugt | | 8 | skalotteløg | | 500 g. | kolde, kogte kartofler | | 100 g. | røget svinemørbrad | | | rugbrød | | | purløg, frisk |
| | | | | |
|