  | | | | | | | | Rør det hakkede kød med salt. Skær løgene meget fine og tilsæt kødet sammen med krydderi og æg. Rør mælken i lidt efter lidt og derefter melet. Rens champignon og skær i mindre stykker og rør i farsen. Stil farsen i køleskabet i ½ time. Fordel farsen i en tærteform og bag midt i ovnen ved 200º i ca. 1 time.
Rør fromage frais, sammen med hakket dild, salt og citron, til en dressingen .
Tilbehør: Nye kartofler, grøn salat og grøn dressing | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | hakket magert svinekød | 1 tsk. | groft salt | 2 | zittauerløg | | all round krydderi | | friskkværnet peber | 2 dl. | skummetmælk | 2 spsk. | hvedemel | 250 g. | champignoner | 4 spsk. | fromage frais | | dild, frisk | | salt | | citron | 800 g. | kartofler | | grøn salat ;se opskrifter her |
| | | | |
|