  | | | | | | | | | | Kartoflerne koges og skæres i skiver. Peberfrugten renses og skæres i tynde strimler. Løget skæres fint. Svits løg og de pressede hvidløg i olien. Tilsæt tomatpure, vand, salt og peber. Koges i ca. 10 min ved svag varme. Skær torskefilet i tynde skiver. Retten lægges skiftevis med kartoffelskiver – torskeskiver – peberfrugt – tomatsauce osv. Slut med kartoffelskiver. Bages i ovnen ved 200º i 30 min. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 400 g. | torskefilet | | 750 g. | kartofler | | 1 | rød peberfrugt | | | olie | | 1 | zittauerløg | | 2 fed | hvidløg | | 1 ds. | tomatpure | | 3 dl. | vand | | | salt | | | friskkværnet peber | | 240 g. | groft brød ;se opskrifter her. |
| | | | | |
|