| | | | | | | | Skær kødet i tern og sæt det på spid skiftevis med peberfrugttern. Rør ketchup med oregano, sojasauce, salt og peber. Smør blandingen på spiddene. Læg spiddene på bagepapir i en bradepande. Bages ved 225º i ca. 25 min. eller laves evt. på grillen. Vend spiddene efter halvdelen af stegetiden. Hak persillen og blend sammen med solsikkekernerne, salt, hvidløg, revet ost og bouillon. Kom herefter olien i. Smag til med peber. Kog spaghettien efter anvisning. Vend spaghettien i pestoen. Serveres straks sammen med spid og salaten.
Tilbehør: Salat med tomater, broccolibuketter og rødløg. Dryp med citronsaft. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 300 g. | kyllingefilet | 2 | gul peberfrugt | 1 dl. | ketchup | | oregano | 1 spsk. | soyasauce | | salt | | friskkværnet peber | 8 | bambuspinde | 25 g. | bredbladet persille | 25 g. | mager ost | 15 g. | solsikkekerner | 1 fed | hvidløg | ½ dl. | kold hønsebouillon | 1 spsk. | olivenolie | 160 g. | spaghetti |
| | | | |
|