| | | | | | | | Rens marksvampe og champignon og skær dem i tykke skiver. Svits marksvampene og champignon på en pande tilsat olien i ca. 5 min. Drys med salt. Tag svampene op. Hak chalotteløg fint. Kom ris, løg og bouillon op i panden. Kog blandingen ved svag varme i ca. 12 min. Herefter lad risen trække i ca. 10 min. Steg steakene på panden i ca. 2 min på hver side og drys med salt og peber. Vend svampene og purløg i risblandingen. Smag til.
Tilbehør: Frisk klippet purløg | | | | |
|
|
| | | | | | | | 150 g. | mark svampe | 30 g. | champignoner | 2 spsk. | olie | | salt | 5 dl. | ris | 5 | skalotteløg | 1 l. | grønsagsbouillon | 4 | oksebøffer af inderlår | | friskkværnet peber |
| | | | |
|