| | | | | | | | Skær kartofler og løg i tynde skiver. Brun løgene i det halve smør. Tag løgene af panden og brun derefter bøfferne på begge sider. Drys tilsidst bøfferne med salt og peber. Tag bøfferne af panden og kog panden af med vand og øl. Læg kartofler løg og kød lagvist i et ildfast fad, med kartofler i top og bund. Overhæld med så meget væske, at det står på højde med det øverste lag. Stil retten i ovnen ved 175 grader i ca 1- 1½ time, eller til kødet er mørt. Pynt med friskhakket persille og server retten straks. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 750 g. | bage kartofler | 4 dl. | vand | ½ dl. | øl, pilsner | 2400 g. | oksebøffer af inderlår ca. 2 pr. pers. | 20 g. | smør til stegning | 2 tsk. | salt | ¼ tsk. | hvid peper | 3 | zittauerløg |
| | | | |
|