| | | | | | | | Allergivenlig uden mælk, æg.
| | | | |
| | | | | | | | Alle de tørre dele blandes (mandlerne hakkes groft, det er ikke nødvendigt at smutte dem). Herefter tilsættes æblemos og vand. Det hele røres til en tyk men ikke for tung sandkagedej. En stor spsk. dej kommes i papirs- eller metalforme.
Sættes til hævning et lunt sted i 10 - 15 minutter. Bages ved 210° i 10 - 15 minutter. Bollerne er velegnede til madbrød.
| | | | |
| | | | | | | | De skal serveres friskbagte eller lune. Man kan udskifte krydderierne med fx estragon, dild, kørvel, persille eller purløg, alt efter hvilke retter, brødene skal bruges til | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1400 g. | hvedemel | 8 dl. | æblemos uden sukker | 12 tsk. | bagepulver | 8 tsk. | sukker | 8 tsk. | salt | 2 tsk. | fennikelfrø | 120 g. | solsikkekerner | 120 g. | mandler | 200 g. | revet rå æbler | 5 dl. | vand |
| | | | |
|