| | | | | | | | Flæk chilipeberne på langs. Fjern kernerne under rindende vand. Rør det hakkede kød med salt. Lad hvile i 5 min. Kom hakket chili, æg, koriander og peber i. Rør mælken i og derefter melet. Stilles i køleskabet i ½ time.
Rør ylette sammen med limesaft, sukker, salt og peber. Smag til.
Kom ½ spsk. olivenolie på en pande. Form frikadellerne og steg i ca. 15 min ved jævn varme. Vend dem af og til.
Tilbehør: Nye kartofler og blandet salat | | | | |
|
|
| | | | | | | | 400 g. | hakket kalkunkød | 2 | grønne chilli | 1 tsk. | groft salt | 1 | æg | ½ tsk. | stødt koriander | 1 dl. | skummetmælk | 4 spsk. | hvedemel | 4 dl. | ylette | 1 spsk. | presset limesaft | ½ tsk. | sukker | ½ tsk. | salt | | friskkværnet peber | 800 g. | kartofler | | salat |
| | | | |
|