  | | | | | | | | Skræl kartoflerne og skær dem i mindre tern. Koges i letsaltet vand i 12 min. Torskefileten skæres i mindre stykker og blandes med renset spinat. Skær skalotteløgene i skiver og bland det sammen med torsk og spinat. Smør et ildfast fad med olie og kom blandingen heri. Rør æg, skummetmælk, maizena, revet ost, timian, salt og peber sammen til en masse og hæld den over fisk og grønt. De kogte kartofler moses med en gaffel og fordeles henover gratinen. Bages i 35 min. ved 200 º.
Tilbehør: Groft brød | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 750 g. | kartofler | 600 g. | torskefilet | 300 g. | spinat, frisk | 2 | skalotteløg | ½ spsk. | olie | 2 | æg | 6 dl. | skummetmælk | 2 tsk. | majsstivelse | 1 spsk. | olivenolie | 200 g. | revet ost 10+ | | timian | | salt | | friskkværnet peber | 240 g. | groft brød |
| | | | |
|