| | | | | | | | Hak chilien fint og knus hvidløg. Bland citrongræs, hvidløg, chili og revet ingefær. Pres saften af limen og tilsæt sammen med olie og salt. Rør marinaden godt. Mariner kødet i halvdelen af marinaden i 30 min. Skyl alle salaterne og lad dem dryppe af. Rens grønsagerne og skær dem i tynde strimler. Rist solsikkekernerne på en slip-let pande. Bland grøntsagerne med solsikkekernerne og hæld resten af marinaden over. Steg kødet i et ovnfast fad i 20 min ved 230º. Lad kødet køle lidt af og skær det så i tynde skiver. Vend kød og salatblade i de marinerede grøntsager. Serveres evt. med en let dressing af fromage frais eller ylette.
Tilbehør: Brød | | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 | kyllingefilet | 1 bdt. | rucolasalat | 1 | hovedsalat | 1 bdt. | frisésalat | 4 | gulerødder | 4 | forårsløg | 100 g. | solsikkekerner | 2 stilke | hakket citrongræs | 3 fed | hvidløg | 1 | rød chilli | | ingefær, frisk | 1 | lime | 4 spsk. | jordnøddeolie | ½ tsk. | salt |
| | | | |
|