  | | | | | | | | | | Spaghettien koges efter anvisningen. Skær rødløgene i både. Kalkunkødet skæres i små tern og brunes i olivenolien på en pande sammen med rødløg og pinjekerner. Smag til med salt og peber. Skær gulerødderne i strimler og kom dem ved kødet. Broccolien deles i små buketter og cherry tomaterne deles midt over. Broccoli og tomater tilsættes retten og simrer med i et par min. Vend spaghettien i retten. Drys med revet ost. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 400 g. | spaghetti | | 1 tsk. | olivenolie | | 500 g. | kalkunbryst | | 2 | rødløg | | 30 g. | pinjekerner | | 2 | gulerødder | | 126 g. | broccoli | | 16 | cherrytomater | | | salt | | | friskkværnet peber | | 50 g. | revet ost 10+ |
| | | | | |
|