| | | | | | | | Rør gæren ud i vandet og tilsæt mel og olivenolie. Ælt dejen sammen og sæt til hævning i ca. 30 min. Kog kyllingefileterne i 10 min i lidt vand. Køl af. Skær kødet i terninger. Skær halvdelen af tomaterne i skiver og resten i terninger. Snit løget og peberne. Hæld vandet fra tunen. Kom lidt olie på en pande og svits tun, løg og tomatterningerne. Rul dejen ud og læg den på bagepapir. Fordel tomatblandingen og kylling på dejbunden og derefter tun, tomatskiver og peberfrugt. Drys med majs, oliven, oregano og ost. Bag pizzaen ved 200º i 20 min. Serveres med salat.
Tilbehør: Salat | | | | |
| | | | | | | | Bag pizzaen på en forvarmet bageplade. Det gør bunden mere sprød. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 150 g. | kyllingefilet | 4 | tomater | 1 | zittauerløg | 1 | grøn peberfrugt | 1 | rød peberfrugt | 1 ds. | tun i vand | 4 spsk. | majskerner | | sorte oliven | | oregano | | olie | 150 g. | reven mager ost 10+ | 15 g. | gær | 2 dl. | lunken vand | 2 spsk. | olivenolie | 4 dl. | hvedemel | | salat ;se opskrifter her |
| | | | |
|