| | | | | | | | Kog linserne i ca. 20 min. Afdryppes derefter i en sigte. Løget skæres i terninger og svitses i olien. Gulerødderne rives groft og svitses med. Champignon renses og halveres. Champignon, vand, boullionterning, tomatpure, oregano, basilikum og peber tilsættes og saucen småkoger ca. 10 min. Spaghettien koges efter anvisning på pakken.
Tilbehør: Brød | | | | |
|
|
| | | | | | | | 150 g. | brune linser | 2 ½ dl. | vand | 1 | zittauerløg | 1 spsk. | olie | 2 | gulerødder | 250 g. | champignoner | 1 | grønsagsbouillonterning | 1 ds. | tomatpure | | oregano | | basilikum, tørret | | friskkværnet peber | 400 g. | spaghetti | 200 g. | brød |
| | | | |
|