  | | | | | | | | | | Vand og gør røres sammen. Salt og mel tilsættes og dejen æltes godt. Hæve i ca. 45 min. Dejen deles i 3 stk pr. pers. og rulles ud med en kagerulle i passende størrelser. Efterhæve 10 min på bagepladen. Bages ved 225º i 10 min. Salat snittes. Tomater, agurk og peberfrugt skæres i terninger. Fromage frais, sennep, salt og citron blandes i til en dressing.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 20 g. | gær | | 3 ½ dl. | lunken vand | | | salt | | 500 g. | hvedemel | | 1 | hovedsalat | | 8 | tomater | | ½ | agurk | | 150 g. | skinke i tern | | 1 | rød peberfrugt | | 8 spsk. | majskerner | | 2 dl. | fromage frais | | 4 tsk. | sennep eller efter behov | | | salt | | 2 tsk. | citronsaft eller efter behov |
| | | | | |
|