| | | | | | | | Løget snittes. Kalkunkød og løg brunes i en gryde med salt og peber. Peberfrugt og sukkerærter skæres i strimler. Disse tilsættes sammen med muskatnød og retten simrer i et par min. inden sojasauce, ribsgele og 4/5 af skummetmælken rørt op med maizena tilsættes. Retten simre under låg i 15 min. Smages til med salt og peber. Kartofler skrælles, skæres i tern og koges i vand i 12 min. Herefter moses kartoflerne sammen med olivenolie, salt, pebero resten af mælken. Smag retten til og servere den gerne med frisk persille. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | magert hakket kalkunkød | 1 | zittauerløg | 1 | rød peberfrugt | 250 g. | sukker ærter | ½ tsk. | revet muskatnød | 2 spsk. | soyasauce | 2 spsk. | ribsgelé | 6 dl. | skummetmælk | 1 spsk. | olie | 1 spsk. | majsstivelse | | salt | | friskkværnet peber | 1000 g. | bage kartofler | | olivenolie | | persille, frisk |
| | | | |
|